Over Theo Geelen

Ik ben een gedreven manager/projectleider met jarenlange ervaring in diverse business intelligence omgevingen. Tijdens mijn werkzaamheden breng ik beweging, structureer ik en maak ik opdrachten af. Dit doe ik met gedrevenheid en passie.

Ik help bij het verbeteren van de besturing en trek slecht lopende projecten of afdelingen vlot. Dit doe ik door gebruik te maken van een mix van zachte, vaardigheden en meer harde project- of inschattingsvaardigheden. VigRx Plus Mijn ervaring ligt dan ook op het gehele projectmanagement gebied van projecten vanaf afstemmen met de business, het inschatten van de werkzaamheden, de uitvoering van projecten tot en met de in beheer name van de eindproducten.

Ik ben analytisch en pragmatisch en weet complexe materie te vertalen in heldere probleemstellingen, plannen en oplossingen. Mijn aanpak is verder actie- en resultaatgericht.

Ik ben daarbij een generalist met een bedrijfskundige en IT-achtergrond, die graag aan innovatieve projecten werkt en waar nodig zelf innovatie trajecten initieert.

In mijn werk probeer ik altijd draagvlak te creƫren bij de diverse stakeholders en heb daarnaast voor het overdragen van kennis en het borgen van . Mijn stelling: Na mijn vertrek moeten mensen of afdelingen in staat zijn zelfstandig verder te gaan.

Theo Geelen

>