Ervaring

                   Heineken

ziggo_logo                                 

 

 

 

De verantwoordelijkheid die Theo Geelen draagt, vertaalt zich in de volgende rollen:

 • Agile Coach / ScrumMaster
  Het begeleiden van organisaties en teams naar en Agile manier van werken (transitie). Veel aspecten van verandermanagement komt hierbij aan de orde. Nadruk ligt daarom meer op het mensenlijk vlak waarbij “Interactions & Individuals” voor mij zeker hoog in het vaandel staat.
 • Trainer / Facilitator
  Het verzorgen van trainingen op het gebied van Agility waaronder ook  ScrumMasters, Product Owners en awerness van Agile.
 • Teamlead /informatiemanager
  Het aansturen van teams en verantwoordelijkheid voor de afdeling. Hierbij ligt de nadruk op kennisdeling, groepsdynamiek en het in kaart brengen van informatiebehoeften, het zorg dragen voor de beschikbaarheid van de juiste informatie en het begeleiden van de opbouw van business intelligence.
 • Business analist, business consultant
  Het achterhalen waar verbeterslagen in informatievoorziening en procesbesturing mogelijk zijn en uitwerken hoe dit bereikt kan worden. Of het functioneel ontwerpen van een (nieuwe) systeemapplicatie.
 • Programma-/ Projectmanager
  Het formuleren programma- / projectstrategie, het opstellen van resultaatgericht programma of projectplan en het op de rail zetten van (ontspoorde) projecten.

Een overzicht van expertise en afgeronde opdrachten staat op LinkedIn.

 

Een volledig CV kunt u opvragen via de contact